8 redenen om te kiezen voor de nieuwste Hyster lithium-ion heftrucks
Blog 25 - 04 - 2017

8 redenen om te kiezen voor de nieuwste Hyster lithium-ion heftrucks

Hyster heeft met de J10-18XD het aanbod lithium-ion heftruck uitgebreid naar zware heftrucks. Ook zijn lithium-ion batterijen verkrijgbaar op de "no-nonsense" UT-serie van Hyster, driewiel elektrische J1.6-2.0UTTL-serie en de vierwiel J1.5-3.5UTL-serie.

Waarom zou uw bedrijf overwegen om over te schakelen naar heftrucks en magazijntrucks voorzien van lithium-ion technologie? In dit artikel noemen we acht sterke redenen om te kiezen voor lithium-ion technologie en waarom deze geavanceerde energieoplossing een waardevolle investering is.

 

1. Het voordeel van lithium-ion

Het grote voordeel van lithium-ion is dat de batterijen tussentijds opgeladen worden. Bij een loodzuurbatterij moet de complete laadcyclus van 8-12 uur worden voltooid om de optimale levensduur van de batterij te benutten. Tussentijds laden schaadt de levensduur van de loodzuurbatterij. Bij lithium-ion werkt dit precies andersom, hierbij moet de batterij dus gedurende de werkdag tijdens pauzes en onderbrekingen aan de lading. Bijna alle Hyster heftrucks zijn verkrijgbaar met lithium-ion technologie.

 

2. Eenvoudig te onderhouden

Lithium-ion aangedreven trucks zijn niet alleen ontworpen om gemakkelijk te worden onderhouden, maar met lithium-ion is er ook minder tijd nodig voor batterijonderhoud. Er is geen reiniging of bijvullen nodig, en het snelle opladen heeft geen nadelige effecten op de levensduur van de batterij.

 

3. Lage CO₂-uitstoot

Net als alle elektrische trucks hebben de nieuwste Hyster lithium-ion heftrucks geen CO₂-uitstoot. Dit helpt uw bedrijf om aan emissieregels te voldoen en duurzaamheidsdoelstellingen te behalen.

 

4. Bespaar ruimte

Win ruimte terug als u al een laadruimte voor loodzuurbatterijen heeft. Batterijopslag en batterijwisselstations zijn niet langer nodig. Parkeer eenvoudig, sluit aan en laad uw driewielige of vierwielige lithium-ion heftruck op. Het is niet nodig om reservebatterijen aan te schaffen of batterijen tijdens een shift te wisselen.

 

5. De juiste service 

De aanschaf van een Hyster lithium-ion truck wordt ondersteund door het servicenetwerk van Heffiq. Landelijke ondersteuning en snelle levering van onderdelen zorgen ervoor dat belangrijke componenten binnen 24-uur beschikbaar zijn. Zo bent u verzekerd van snelle reparatie en maximale uptime.

 

6. Robuuste garantie

U kunt vertrouwen op een volledig gedekte garantie wanneer u een van de nieuwe Hyster lithium-ion heftrucks selecteert. Sterker nog, de lithium-ion batterij, die fabrieksmatig is geïnstalleerd, heeft standaard een aantrekkelijke garantie van 5 jaar (of 10.000 uur).

 

7. Concurrentievoordeel qua prijs

Lithium-ion technologie wordt steeds toegankelijker. Zo zijn de Hyster J1.6-2.0UTT en Hyster J1.5-3.5UT series beschikbaar voor een brede doelgroep dankzij hun concurerende prijzen. Alle producten zijn ontworpen en gebouwd om een lage total-cost-of-ownership te bieden wanneer ze worden ingezet in de juiste toepassing.

 

8. Sterkte en prestaties waarop u kunt vertrouwen

Hyster heftrucks zijn de perfecte trucks voor chauffeurs die goederen stapelen en verplaatsen rond terreinen en opslagruimtes. Het Hyster assortiment biedt een steeds breder scala aan lithium-ion trucks voor iedere toepassing en gebruikersomstandigheden. Zo wordt de techniek ook al getest voor containerhandlers en extreem zware inzet. Lithium-ion heftrucks bieden de uitstekende oplossing om de total-cost-of-ownership laag te houden en keer op keer krachtige prestaties te leveren.

 

Verken lithium-ion-energie voor uw toepassing

De juiste energiebron en het juiste model hangen af van verschillende factoren zoals:
 

  • bedrijfsomstandigheden
  • uitgevoerde werkzaamheden
  • werkintensiteit
  • behoeften van de gebruiker
  • beschikbare budget
  • beschikbare energienetwerk
  • duurzaamheidsdoelstellingen
  • en vele andere overwegingen


Wij helpen u graag bij de juiste keuze voor de truck die het best is uitgerust om uw uitdagingen aan te gaan. 

 
 

Meer weten over lithium-ion technologie?

Vul ons contactformulier in en wij nemen binnen 24-uur contact met u op

3 redenen om dit nu te doen:

  • Gratis site survey
  • Vrijblijvend advies
  • Weten waar uw kansen liggen

Een afspraak

Voor een passend advies?