3 vooruitstrevende lithium-ion oplossingen
Blog 12 - 03 - 2017

3 vooruitstrevende lithium-ion oplossingen

 
 

1.     Hyster J2.5-3.0XNL geïntegreerde lithium-ion heftrucks

De Hyster J2.5-3.0XNL-serie heftrucks met geïntegreerde lithium-ion batterij zorgen voor gemakkelijke toegang tot de ruime cabine voor de bestuurder. Meer hoofdruimte, ruimte om je voeten te bewegen, en een keuze uit verschillende stoelopties dragen allemaal bij aan het maximaliseren van het comfort van de bestuurder, wat de productiviteit ondersteunt.

Deze lithium-ion Hyster heftrucks kunnen tot 3 ton tillen en hebben ook een verminderd eigen gewicht. Dit zorgt voor verbeterde acceleratie en minder energieverbruik. De truck heeft een hergepositioneerd zwaartepunt, die de rijervaring verbetert, vooral bij het nemen van bochten.

Omdat de lithium-ion batterij tijdens de pauzes van de bestuurder verlaagd worden opgeladen, zijn de elektrische heftrucks van de J2.5-3.0XNL-serie uitermate geschikt voor operaties die snelle en flexibele oplaadmogelijkheden vereisen. Als bijkomend voordeel beschikt de truck over een volledig onderhoudsvrije batterij (in vergelijking met een loodzuur alternatief).

 

Hyster J2.5-3.0XNL

 

2. Hyster J10-18XD Lithium-ion Big Trucks

De J10-18XD lithium-ion Big Truck vermindert uitstoot, brandstofverbruik en onderhoudskosten. Met de voordelen van lithium-ion batterijen biedt de J10-18XD serie uitzonderlijke tractie, acceleratie en kracht die u het gevoel geven dat u een dieseltruck bestuurt. Maar dan zonder geluidsoverlast en emissieuitstoot. 

Voor hefvermogens tot 18 ton zijn de J10-18XD lithium-ion heftrucks ontworpen om de prestaties en efficiëntie te verbeteren in intensieve toepassingen, zoals havens en terminals, breakbulk, hout, bouw en metaalindustrieën. Naast het aandrijven van zwaar binnen- en buitenwerk, helpen de geïntegreerde lithium-ion batterijen ook bij het leveren van hogere prestaties gedurende de laadcyclus en hebben ze een langere levensduur, wat helpt om de total-cost-of-ownership te verlagen. 

Met nul batterij onderhoud en snelle oplaadtijden dragen deze  trucks ook bij aan grote operationele besparingen en meer uptime.

 

Hyster J10-18XD

 

3. Hyster PC1.5 Ultra compacte lithium-ion pallettruck

Veeleisende toepassingen vragen om apparatuur die de productiviteit maximaliseren. De Hyster PC1.5 is een alternatief voor handpallettrucks dat gebruikmaakt van lithium-ion batterijkracht. Hiermee is de PC1.5 drie keer zo effeciënt in vergelijking met een handpallettruck.

De lithium-ion batterij wordt gebruikt voor aandrijving, heffen en dalen en verbetert zodoende de effectiviteit. Tegelijkertijd vermindert de truck de belasting voor gebruikers in zware, drukke opslagoperaties. Met een duurzaam stalen frameontwerp en beschermende afdekking kunnen de ultracompacte pallettrucks de laad-en los werkzaamheden van uw operatie moeiteloos aan.

Om de uptime te garanderen, geeft een oplaadalarm tijdig aan wanneer u uw PC1.5 pallettruck moet opladen. Voor intensieve operaties is ook een grotere batterijoptie met snellader beschikbaar. De onderhoudsvrije lithium-ion batterij helpt ook uw werkzaamheden te optimaliseren.

 

Hyster PC1.5

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek

3 redenen om dit nu te doen:

  • Gratis site survey
  • Vrijblijvend advies
  • Weten waar uw kansen liggen

Een afspraak

Voor een passend advies?